Hvor lang tid er levering?

Inden for EU kan levering tage alt fra ca. 3 dage til en uge. Levering uden for EU skal fortoldes. Dette kan medføre forsinkelser, og levering er derfor typisk 1-2 uger.

Vores lager er placeret i Vaerlose, Danmark. Jo tættere din leveringsadresse er på vores lager, kan du antage en hurtigere leveringstid. I nogle tilfælde sendes din ordre fra en forhandler tæt på dig.


Hvor meget er levering?

Det er GRATIS!


Vi tilbyder gratis dør til dør transport for bestillinger indenfor Skandinavien. Også kunder fra Norge behøver ikke at betale for importomkostninger. Men desværre er det ikke muligt for os at betale den 25% norske merværdiafgift for en privatperson fra Danmark. Derfor, når du bestiller fra os fra Norge, køber du først uden de 25% danske merværdiafgift. Når højttalerne importeres i Norge, får du en faktura for at betale de norske merværdiafgift.


Kan jeg hente?

Det kan du godt. Vi elsker at møde vores kunder, så du kan komme ind i løbet af vores normale åbningstid for at hente din ordre.


Spor din levering

Sporingsoplysninger sendes til dig, når vi har sendt din ordre fra vores lager.


Kontroller din levering

Før du underskriver leveringsdokumentet, skal du kontrollere dine varer for tegn på beskadiget emballage. Skriv detaljer om eventuelle skader på leveringsdokumentet, underskriv det derefter.