Du kan naturligvis besøge os i Danmark i vores Lounge >>. Hvis dette er for langt, er det næste skridt at tjekke vores forhandlerside >> hvor vi har listet en udvalgt gruppe af betroede forhandlere. De er typisk placeret i større byer, så selvom der måske ikke er en forhandler tæt på dig, måske kommer du igennem på forretningsrejse eller ferie og kan besøge derefter. Ved uregelmæssige lejligheder kan Davone også høres på Audio Shows. Tjek med os, hvis der snart kommer noget show. Anmeldelser kan også give en vis indsigt, men husk reviewernes lydpræferencer er muligvis ikke på linje med dine. Ellers kan du læse nedenfor mere om, hvordan vores højttalere lyder, og hvorfor.

Davone lyd svarer stort set til markedsledere, der bygger højttalere med den bredt accepterede konstruktion af et basreflekskabinet med 2 eller flere direkte udstrålende enheder. Ser vi mere detaljeret er der nogle områder vi fokuserer på og dermed skabe "Davone-lyden". Den single bas enhed er almindelig i alle vores modeller fordi især i et 2 eller 2,5-vejs system, 2 bas enheder ofte har for meget energi omkring 200Hz. Dette giver måske en punchy bas, men det forvrænger den menneskelige stemme ganske dårligt og bassopdeling er også dårlig. Vi bruger også 24 dB / oct delefilter, da dette reducerer diskant forvrængning markant, og det giver mere energi i det øvre mellemområde fra diskanten sammenlignet med andre delefilter. Dette er meget fordelagtigt for en åben lyd med god lydbillede på grund af den forbedrede lydudstråling i det øverste mellemområde. Vi kan også godt lide lineære on -og off akses frekvensresponser, fordi formede responser giver en meget anden lyd afhængigt af den musik, der spilles. Kort sagt, Davone-højttalere giver dig en komplet velafbalanceret energisk lyd med masser af detaljer leveret med en smule fløjl. Naturligvis kan der sige meget mere om Davone lyden, og hvis du kan lide at lære mere, tager du bare kontakt med os.

Davone højttalere er en relativt simpel belastning til en moderne forstærker. Grundlæggende fungerer enhver forstærker, hvis du er en almindeligt lytter. For eksempel har vi hørt fra kunder der havde positive oplevelser med forstærkere fra Sonos eller Denon til vores mindre modeller. Et trin op i kvaliteten er de praktiske streamingforstærkere fra Linn eller Naim. Og selvfølgelig er der mange eksotiske forstærkere til audiofilen, der leder efter en speciel lyd. Audio Research, Manley, Conrad Johnson for at nævne nogle få. Generelt vil vi anbefale at købe en forstærker med equalizer for at muliggøre små justeringer til rumakustik, forskelle i optagelser eller blot smag af lyd.

Davone-højttalere har en gennemsnitlig følsomhed, og en god 50 Watt forstærker vil være tilstrækkelig i de fleste tilfælde. Men effekt alene betyder ikke meget. Hvor hurtigt og ved hvilken forvrængning forstærkeren kan levere disse 50 watt er lige så vigtigt. Betydningen af Wattage er derfor begrænset til sammenligning mellem mærker der følger forskellige designfilosofier. Inden for det samme mærke kan det være meningsfuldt, og vi vil anbefale at købe en højere effekt (100 watt eller mere) når du handler mellem forstærkere med lavere priser.

Davone højttalere er designet, konstrueret og håndsamlet i Danmark. Davone har mange nære partnere der regelmæssigt leverer dele til vores fabrik. Deres dygtighed og erfaring har været meget vigtig i produktionen af Davone højttalerne. For kritiske dele har vi kun partnere der er tæt på os i Danmark, Sverige eller Tyskland, og vi besøger dem regelmæssigt.

Det unikke design af hver Davone-højttaler kunne gøre design til en afgørende faktor, når du vælger din model. Vores ensartede tilgang til lyd i høj kvalitet i alle vores modeller sikrer, at der ikke kompromiser, når man sætter design først. For dets størrelse giver alle Davone-modeller den allerbedste lydkvalitet. Og hvor store højttalere perfekt kan bruges i små rum, kan små højttalere i store rum begrænses, men kun hvis der kræves et højt lydtryk.

Det er vigtigt for os at lave højttalere der tilbyder god værdi. God værdi kan kun opnås gennem højere tal, så vores tilpasningsmuligheder med hensyn til forskellige træfiner og farver er meget begrænsede. Det er dog muligt at anbringe forskellige stofgitter på alle modeller, og du kan altid tjekke med os, om en ny træfinér eller farve er planlagt til at blive taget i produktion snart. Vi har også mange muligheder med Mojo farver, der ikke er listet på hjemmesiden.

For at fremstille et smukt højglans kabinet skal overfladen være perfekt glat. Sidepanelerne til Davone-højttalere er lavet af form presset krydsfiner der ikke har en perfekt overflade på grund af strukturen i alt naturligt træ. Et specielt lag skulle presses på toppen for at absorbere strukturen. Vi opbevarer ikke disse specielle paneler på lager og derfor er højglans ikke tilgængelig på Davone-højttalere. Den traditionelle Danske stil er faktisk sæbet træ der har et meget matt udseende. Fordi vi er fra Danmark foretrækker vi også at følge denne tradition.