Trådløs High-End audio


Mange digitale enheder kan fungere som en kilde til lyd i høj kvalitet i disse dage. Alt, hvad der er nødvendigt, er højttalere, der oversætter de digitale bits til musik. Den nye trådløse Davone-forstærker gør netop det. Drevet af den meget ansete WISA trådløse teknologi og ICEpower-forstærkere er den digitale lydbehandling udviklet internt for at forblive i fuld kontrol over lydkvaliteten.

Med den rigtige Wisa-sender kan musik afspilles fra Mac eller PC, netværksdrev eller fjernsyn. Især moderne fjernsyn er blevet meget kapable lydknudepunkter. Streaming af kvalitetsmusik fra internettet eller lokalt drev ved at forbinde din mobiltelefon via Bluetooth. Alt er enkelt og brugervenligt, og med en lille USB-sender vil LG nanocell-tv'erne oprette forbindelse direkte til de trådløse Davone højtalere.

Så leder du efter et simpelt, men alligevel højkvalitets lydsystem? Stop med at lede. Et system med Davone trådløse højttalere, en lille USB Wisa-sender og et WISA-aktiveret tv som LG Oled eller Nanocell får vores fulde anbefaling.
The beautiful back of the Moxie loudspeaker
 • Davone går trådløs

  Ved at udvikle et fleksibelt trådløst forstærkermodul er vi i stand til at tilbyde en trådløs forbindelse til flere af vores højttalere. I dag kan modulet passe ind i Studio, Twist og Solo

  Ukomprimeret trådløs lyd

  WiSA understøtter fra 2 til otte kanaler med ukomprimeret 24-bit lyd med op til 96 kHz samplingfrekvens og dette kombineret med uhørligt lav latens. Og det gør det ved at etablere sit eget lokale netværk blandt et ikke overfyldt 5GHz-bånd, der sikrer intet frafald og en rækkevidde på op til 25 m. Det er let at indstille, tilslut strømmen, lad tv'et scanne efter Wisa-højttalere, vælg og afspil.

  200W ICEpower forstærker

  ICEpower, en tidligere Bang & Olufsen-afdeling, kombinerer en Energy Star-kompatibel strømforsyning med høj kvalitet og pålidelighed. Det er designet til meget høj kontinuerlig udgangseffekt, hvilket muliggør ultimativ kontrol og eksplosiv dynamik.

 • In-House elektronisk design

  Digital elektronik er fremtiden for højttalere, og det er grunden til, at vi ønsker at udvikle vores kompetencer. Ved at være i designkontrol fra trådløs modtager til højttaler er Davone i stand til at udvikle, vælge og justere de enkelte komponenter til et fint afstemt High-End lydsystem

  En omkostningseffektiv løsning

  Når tv'et tager sig af alle betjeninger og forbindelser, kan det trådløse Davone-modul indbygges i højttaleren og reduceres til de grundlæggende elementer i lydgengivelse. Det er derfor mere omkostningseffektivt end at bruge en separat forstærker af samme kvalitet.

  Wisa trådløs

  Wisa er den voksende standard inden for trådløs lydtransmission med støtte fra mere end 60 producenter, herunder LG, Toshiba, Klipsch og Bang & Olufsen. Med andre ord muliggør Wisa trådløse forbindelser mellem lydprodukter fra forskellige mærker.